lite allt och annat

hej! har inte haft tid att blogga. men iaf så har jag varit med moa å stina i dajkanvik förra helgen osv kommer bilder sen:) spelade match i umeå vi förlora men de va ett bra spel:) har match på söndag så kom och kolla klockan halv tre! 
jag och mamma va å åt hos lena å moa idag , jag och moa for ut med cykeln osv:) 
nu ska jag ta och plugga!
va skit varmt idag, gick i linne och solade på skolan;)

första maj

tjena! äntligen är de första maj!:* nu känner man att sommaren är på väg elr iaf jag:) vi är ju ledig från skolan idag eftersom de är en röd dag :) skööönt!!
igårn så va de ju majbrasan:) gick dit typ vid sju men när jag hade kommit typ till statiol så ringde rasmus å sa att robin skulle komma å hämta mig så de va ju skönt att få skjuts ner dit:) när vi komme ner dig så var ganska mycke folk fast de va många som for där ifrån. träffade stina å emma så jag stog prata med dom också:) sen så träffa jag matte å hans lilla dotter shit vad sör hon är! iaf så for jag robin å sebbe. sen for vi ner till tjärnvallen igen för att träffa zack å rasmus och då va myrra å natalie där också:) sen for vi igen och då stack vi hem till mig och gjorde ingenting. sen for vi till robin å såg film fast ingen kollade typ vi satt typ bara å prata:) sen skjutsa rasmus mig hem. var så himla trött när jag kom hem så jag somna typ precis när jag lagt mig:) vet inte vad jag ska hitta på ikväll, får ju inte va med på träningen så jag far ner å kolla ist. bara en månad kvar sen drar vi till sundsvall och snart är de ju sommarlov!:D längtar så sjukt mycke!! sitter just nu å lyssna på musik som vanligt:) 
 
hare bra! 
hittade lite bilder sen klassresan!:)
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu