40 års fest å skolavslutning

tjo alla, har inte aft tid att skriva nåt men nu tar jag mig tid att göra de innan vi far till omsjö, åker till sundsvall efter omsjö sen till umeå . kommer nog inte blogga på typ nån vecka få se om jag hinner i sundsvall :) 
 
 
40- års fest

mamma å moster marianne
kusin jonna
kusin edvin
haha klara å edvin
herman
felix
herman å jag 
ubbe å klara
  
 
 
nu skolavslutningsbilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hemma igen. :'(

hej kåååmpizar! jag är hemma från sundsvall nu:( har haft skit kul! helst igår när de va 40-års fest :) tor jag aldrig i hela mitt liv haft så roligt nån gång!  fick träffa massor med folk inklusive Herman å felix :} va ju med adde, linnea, ,joel och alva i fredags också! :) skit kul!!!! saknar dom skit mycke! har ju blivit mörk hårig igen!:) fannie färgade de på fredags kväll! tur jag har henne!:) bilder kommer sen från festen! 
hare bra alla!

don't know

vet ingenting.. jag har saknat dig så fruktansvärt mycke.. tänker på dig varje dag , varje minut och varje sekund.. vad känner du..?

match

tjääna!
vet att jag inte bloggat på ett tag men jag tro jag ska tabort min blogg.. orkar inte blogga just nu.. har så mycke å göra nu förtiden:) 
men iaf så har jag spelat match både i lördags och söndags vi vann båda!!!:DD dömde på linjen på söndag morgon och var huvuddomare för första gången!:D skit kul! men lite svårt.. men på matchen sträckte jag mig på baksidan av låret, började skrika för att de gjorde så j*vla ont så jag fick inte spela nå mer på den matchen men tur att de va slutet på matchen:) håller på packa och rensa ur rummet för imorrn drar vi till sundsvall :) ikväll far vi till fredrik och sover där sen far vi där ifrån imorgon:) ska väl fortsätta packa!
hare bra alla!:)
jag och moa fotade lite:)
kommer sakna dig älskade fina syster! 
vi syns om en vecka!:)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu