UG! :D

hej!! ja idag har vi gått tredje dagen på hembergskolan! ;) har varit jätte kul! :D imorrn är de dom sämsta ämnena som kommer! :/ matte, engelska, SO. :( men men de få man ta!...har bara 40 min rast imorrn :( idag hade vi två timmars hål tro jag de heter! :D ja men iaf så var jag stina och moa på ug igår och vi bad julia och sofia att komma oxå för de kändes pinsamt att gå in första gången:/ men dom såg att jag va daniels lillasyrra så dom kände igen mig! :) och keka tro jag de stavas sa att daniel hade en rolig lillasyrra YEEE!! :D vi va oxå där idag vi bokade musik salen eller vad man nu ska säga! ;) moa spela el gitarr och jag trummor stina stog och hållde på med micken lite! ;) sen visade daniel lite saker på trummorna men förstod typ ingenting! :/ men jag kan ju iaf lite! ;) sen spela han på el gitarren och då börja han spela nån låt så då börja jag spela lite i låten lät ju faktiskt bra!
 
 
 
 
GODNATT!<3<3:D



skola! :D

hej!! idag va de första skola dagen på hembergskolan! :D va kul lite nervöst men efter lunch så gick de typ över! :) fick mitt skåp brevid nån moa och edvin! :/ menmen.. 
hade svenska och so efter lunch å idrott men vi behövde inte göra nått typ han ba visa runt lite sen sa han att vi fick gå om vi ville så stina följde med mig hem sen blev de fotbollsträning! :)
imorrn ska jag. moa och stina på ug! :D kul!!!! 
 
 
godnatt!! :D <3

alva! :D

heej! igår så hade vi match mot betsele de blev 2-1 till dom! men ändå grymt bra spelat av oss! ;) sen följde alva oss hem elr hon åkte med oss hem då for hon å ducha och jag me sen kom hon till  mig så jag har varit med alva och när vi var vid affären så kom rasmus dit och då började vi fråga massa om skolan eftersom vi börjar en ny skola imorrn! :) sen så va vi med rasmus till klockan 01:00 :).   sen så for vi hem till mig för att alva skulle sova hos mig sen låg vi bara och prata! :)
 
 
hare gött! <3 ;)

moa och stina! ;)

tjena moss! inatt sov jag och stina hos moa nere i hennes källare! :P vi låg och såg sex and the city! :) somna typ strax innan filmen va slut men stina och moa skulle på toa så då vakna jag och följde me! när vi kom ner igen så blev jag jätte pigg så jag satt och åt godis! ;) sen så sov vi de va då varmt! :/.
idag så vakna vi vid elva men vi va kvar i källaren typ till halv ett! :P sen åt vi sallad! :) sen kom pappa och lisa och hämta mig så nu är jag i malgovik! ;) 
imorrn så har vi hemma match mot betsele klockn tolv så kom gärna och kolla! :D.
 
 
ha en fortsatt trevlig kväll! :D <3

match! :P

hey! idag har jag varit med moa och stina åt hos moa osv..! ;) vi hade match idag mot sorsele dom vann med 2-1 jag gjorde första målet! ;)  (tack vare moas hörna) knuffade en tjej så hon flög framlänges och de blev frispark! :/ menmen.. ;) idag ska jag sova hos moa elr jag och stina vi skulle tälta men de är för kallt fast jag å moa ville sova ute stina ville sova i källaren så de blev de! :) men nu ska vi fara hem till moa! ;)
 
 
dagens låt (i min värld) ! :D 

igår kväll! ;)

heej!! igår va jag med sofia! :D vi hade jätte kul emm först så kom mango och isak och efter en timme typ så for dom sen kom isak,robin och danne! :) haha sofia satt brevid isak och jag brevid danne och robin forever alone! ;) så han gick hem och danne å isak stanna ganska länge! :) har haft fotbollsträning ikväll va kul fick skjuta skott på ett stort asså de är ett stort nät bakom målet! ;) gick inte så bra! :/ gjorde typ fel hela tiden men man får nöta å nöta! ;) är jätte trött så jag ska nog snart gå och sova! :)
 
 
 
hare gött! :D

"modell dag":D

hejsan hoppsan! :D idag har jag varit med moa och stina! :D vi hade en "modell dag" MOA tog kort och stina style och jag va ju den som va "modellen" ;) de va jätte kul! + att moa är ju skit duktig på att fota så bilderna blir ju bättre! :D <3 men iaf så gick vi ut och vi va inne osv..;) va på fotbollsträning oxå:D hade inga fotbollsskor för att jag har extrema skavsår! :/ men jag fick träna utan skor idag! :) gick ganska bra! :D sen for vi till stina och fika å efter de for vi till ok för att köpa glass imorrn ska jag va med sofia! :d så vi se vad vi ska hitta på! :D <3
 
 
hare gött! :D

sofia! :D

heej! ja imorse vakan jag och amanda klockan 11:30 inte på morgonen menmen! ;) iaf så lockade jag hennes hår och vi gick till statiol för att köpa kaffe-milkshake! :D jätte gott!:)) sen träffa vi emma,nadja och tanja vid tallen;) och dom for på frasses sen kom vi dit men då ringde amandas pappa och sa att han skulle hämta henne så när hon hade farit så for vi andra hem till mig för dem ville se våran lgh! ;)) sen så kom sofia en stund och så! :D <3 har precis pratat med min storebror daniel och emma som har farit till turkiet! :( fuskit!!;) menmen!..
 
 
hare gött! :D <3

zon-läger! :D

hej allesammans!! :D idag va de zon-läger (stavning) hade jätte kul!! träffade två tjejer som jag typ blev vän med och dem heter carolina tro jag (carro) och wilma vet inte om de är ett v elr w:O menmen!! när vi for hem så for jag och emilia på qinto (stavning) och där va emma,nadja,stina,julia,tanja och amanda! :D <3 va jätte gott sen for vi på statoil för att hyra film och sen dra upp till hotellet för att se den! ;) (emmas pappa jobbar där) ;) + jag köpte kaffe milkshake amanda och emma typ älskade den! ;) men iaf så ska amanda sova hos mig!:D <3 håller på att ladda ner en film vet inte vad den heter menmen! :)
 
lite random bilder på jag och amanda! <3 :D
 

umeå! :D

tjeena!! igår var jag i umeå och såg fotboll de va skit kul!!!! fick träffa hanna ljungberg!!!!! :D och tre andra skriver sen!! idag har jag och moa sprungit till lövliden och in vi strandpromenaden och upp vid trissen! :) va inte så jätte jobbigt faktiskt!! imorrn ska jag på zon-läger ska bli skita kul!! ska oxå sova hos emilia thalen! <3 men nu ska jag fara till emilia har lite bråttom så jag skriver imorrn om jag hinner! :D
 
 
hare gött! <3 :D

klädproblem:/

tjoo! imorse väckte mamma mig klockan elva! klev upp och fika sen fick jag ett litet problem.... klädproblem jag vet inte vad jag ska ha för kläder de är fint i umeå men här är de oxå de men de har regna här så just nu har jag på mig ett blått linne, jeansshorts och tunna tights (stavning) :/ tog med mig ett par andra ljus blåa tights oxå så jag få se vad de blir! ;) har precis sminkat mig och plattat håret! :D 
 
 
ha en fortsatt trevlig dag! :D <3
 
 
 
 

header

hej tänkte bara fråga äre nån som vet hur man gör en header (stavning) ?? :) skriv isf! ;D

every time you need me then i be there!

tjeena tjeena! idag har jag varit med moa har varit på fotbolssträning och badat på saiva!  :) efter träningen va vi och fiska nere vid stallet typ dem ha gjort nått vet inte vare heter menmen;) fick fyra fiskar med håv! :D men iaf efter de så for jag och moa hem till mig och badade såg film medans vi åt chokladflingor! ;)imorrn ska jag till umeå för att se när damlaget spelar match! :D vet inte om jag hinner skriva när jag kom hem få se! ;)
 
 
hare gött! <3 ;)
 
EVERY TIME YOU NEED ME THEN I BE THERE!!! 
LOVE YOU <3 <3 <3

tandläkaren.!

tjoo! igår var jag och adina i lycksele för att fara till tandläkaren och byta gummiband:( hade jätte ont i två tänder igår har fortf. ont men mindre de är ju träningsvärk som dom säger :/ vet inte vad jag ska göra idag ska väll ksk va lite med mamma? men jag få se vad som händer! ;)
 
 
hare gött! ;) <3

skådespelare! ;)

heej igen! glömde att skriva igår men de hände inte så mycke så jaja!..;) men iaf så ska jag sova hos adina idag för att vi ska till lycksele för att byta gummiband på tandställningen men adina ksk få tabort sin:( men nu ska jag skriva och visa bild på mina favorit-skådespelare! :D
jack sparrow (johnny depp) jag tyker han e så cool vet inte vrf men han bara är de menmen.;) 
min favorit film med han är "pirates of caribbean" ! ;) gillar även kalle och chokladfrabriken men mest i pirates of caribbean vill att de ska komma en till film av dem! :D  
 
 
 
miley cyrus jag tycker hon sjukt fin och är en bra sångerska och skådespelare hon har typ precis spelat in en film som heter "LOL" har laddat ner så jag kan se den! ;) jag gillar filmen "hannah montana the movie" oxå! ;) vill att hon ska fortsätta att spela in filmer! :)
 
 
 
carrie bradshaw (sarah jessica parker) hon är en jätte bra skådespelare hon har huvudrollen som carrie bradshaw i "sex and the city"älskar den filmen elr filmerna de finns ju bara två nu menmen..;) dessutom gillar jag typ serierna sex and the city som går på tv ibland de är tråkigt att de är bara i en halvtimme men man få nöja sig med de! :) hoppas de kommer fler filmer! :D

dag 2 på arbetet! ;)

hej! orkade inte skriva nå mer igår så ni vet!;) men idag har jag typ bara måla om allt igen för man måste göra de två gånger! :) va lite jobbigt men man få ta de som kommer! ;) vi ha då fått ordning nästan överallt! :D känner mig ganska duktig efter allt man gjort! men nu ska jag fortsätta att se os! :D förresten GRATTIS SVERIGE GRYMT SPELAT!!!! :D <3
 
hare gött! :) <3

tack! ;)

ska bara säga tack till kommentarerna från mamma och julia! ;) <3

målning! :)

hejsan! ;) idag så håller vi på med att måla och tappetsera (stavning) i nästan hela hustet utom sov rummen! ;) jag och binnie ha målat lite lister som ska va vita men snart så blire en del väggar som ska målas! :) tänkte att jag inte skulle få nån färg på mig men de är ju omöjligt! ;) tappade till och med en list på gräset (vi måla ute) ;) va inte så roligt att ta bort allt gräs! :/ + att jag tappade brädan på mina ben så jag har lite vita sträck lite här och var! :D men nu ska vi ta och fika lite så jag skriver mer sen! 
 
 
hare gött! ;) <3

one direction!

heej! ska bara säga att jag älskar one direction!! harry är min favorit! ;) han ha så söt röst! :) <3 men jag gillar liam oxå men harry mest!! ;) <3

:( :)

tjena moss! ;) inatt sov jag hos moa för att vi hade träningdag idag men jag blev sjuk och va inte med så mamma hämta mig där vid åtta hos moa! :( sen for hon till fredrik och pappa kom och hämta mig för jag skulle till han! min bonus syrra binnie är också här så jag har gjort några frisyrer på henne osv..! ;) men nu ska inte gör så mycke mer förresten förlåt om jag inte lagt upp nå bilder elr nått me jah har inga bilder på datorn hos pappa hade förut men jag bytte dator! :(
 
 
 
hare gött! ;) <3
 
vill jätte gärna ha fler läsare och kommentarer ni får gärna sprida min blogg och säga den till några andra! :D <3

kommentera

moa tipsade mig kommentera min blogg så kommentera jag din blogg! ;) <3

fotboll!

heeej! :) igår va de fotbollsträning de va den första träningen på sommarlovet för mig!;) (har varit borta) men iaf så gick de lite tungt från början men sen gick he bra! :D knäade in en boll i mål + att jag råka skjuta bollen över målet och bakom målet så är de ett ganska stort! :) men idag ska jag ksk sova hos moa för imorrn har vi träningdag från kl: 9 på morgonen till kl: 15.00  :) ska bli kul! :) men nu ska jag fortsätta att va med korvis! ;) <3
 
hare bra! ;)

trött -_-'

go kväll på er! ;) idag har jag inte gjort så mycke mest kolla tv! .. imorrn vet jag inte alls vad jag ska göra få se vad de blir!:) men har varit trött hela dagen:( + att jag känner mig dissad ingen svarar på sms även fast jag inte skrivit till alla men nästan :(  men få se vad de blir frammåt i kväll om jag får nå sms! ;)
 
 
hare gött! :) <3

lördagen! ;)

tjoo igen! ;) igår hade jag skit kul! :) spelade fotboll med en skit söt kille som heter robin sen vare jag, hanna (klaras kompis) edvin klara pennyn och lukas de är klara och edvins kompisar! ;) robin är  hannas storebror! han är fyller femton så han ska börja nian! :) han är skit duktig på fotboll och hanna och skit duktig på fotboll och hon är yngre en mig! ;) men nu ska jag fortsätta att städa rummet! :/ 
 
 
ha en fortsatt bra eftermidda! :D <3

birsta! :)

go kväll! :) har nyss kommit hem från birsta har köpt två par byxor elr mamma köpte dem och ett nagel kit sen köpte jag inge mer de är record! :D <3 
 
hare gött! :) <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu